Oldalak

2012. október 4.

JÁTÉK!

Nemrégiben Foltbolt-os Kriszta oldalán játékot hirdetett, melyen egy kecsketejes nemez szappanom volt a nyeremény. A játékra sokan jelentkeztek, de csak egy szerencsés lett a nyeremény - azóta mint kiderült nagyon boldog - tulajdonosa. Most itt is lehetőség lesz  játékba szállni egy csodás kényeztető, mesterséges anyagoktól és kemikáliáktól mentes nemezelt házi készítésű szappanért, vele egy apró meglepetésért is. Ha már kipróbáltad a nemez szappant, akkor tudod, hogy érdemes játszani, ha még nem, akkor pedig annál inkább ne hagyd ki! :)



Miért jó a Nia nemez szappan? 

-A nemez borításon belül, élelmiszer minőségű összetevőkből, tiszta növényi olajokból, vajakból, készült kézműves szappan található, mely 100%-os illóolajokat, növények színanyagait, főzetét, őrleményeit tartalmazza. Nem tartalmaznak mesterséges szín-, illat-, adalékanyagot és tartósítószert.

-Kecsketejes szappanok esetén 30% kecsketejet tartalmaz. A kecsketejben  több mint 70 telítetlen zsírsav található, magas ásványi anyag és  vitamin tartalma miatt a szépségápolásban is egyre inkább  kedvelt  a használata . Kiválóan alkalmas száraz bőr ápolására is. Felejtsd el a viszkető égő érzést, ami a száraz bőr kellemetlen tünete! Nekem is már a múlté :)

-A nemez szappanon levő gyapjú bunda mosdókesztyűként is funkcionál fürdéskor. Finoman masszírozza a bőröd és csak annyi szappant enged ki amennyire tényleg szükséged van, így a szappanod élettartama meghosszabbodik: nem ázik szét  és nem fog eltöredezni, a kezedből sem fog kicsúszni!

- A tiszta merinói gyapjú antibakteriális anyag, a szappan épp ezért nem penészedik, nem válik kellemetlen szagúvá.

-Ha már egészen kicsi darab a szappan, sokkal nehezebb vele a fürdés: eltörik, szétmállik mielőtt elfogyhatna.Senki sem szeretné elpazarolni igaz? A nemez szappan erre is jó megoldás: addig használhatod, míg teljesen ki nem fogy a szappan belőle. Mosakodáskor a dörzsölés és a meleg víz hatására folyamatosan, használatról-használatra zsugorodik, mérete követi a fogyó szappan méretét. 

-A szappanok kiváló házi készítésű kozmetikumok, mindegyikét teszteltük a családunkban, jótékony hatásáról személyes tapasztalataim győztek meg!


A játékban való részvételért ennyit kérek Tőled:

-írd meg nekem, hogy használtál-e már bármilyen házi készítésű , natúr kozmetikumot, vagy ha eddig nem,   akkor mi ennek az oka! Megoszthatod a tapasztalataidat is!
-Látogass el  Facebook oldalamra, kérnék egy "lájk"-ot, és/vagy légy a blogom követője, ha eddig még nem voltál.

Ha hírét viszed játékomnak a virtuális térben, nagyon köszönöm Neked!
A játék október 14. vasárnap éjfélig tart. Másnap sorsolom a nyertest!
Sok szerencsét!



4 megjegyzés:

csigaszabo írta...

Szia Nia! Hát persze, hogy kézzel készült, "mentes" szappant használok! Imádom. Kedvencem a rozmaringos. Meg a levendulás. Meg a körömvirágos. Meg mint Gombóc Artúrnak a csokoládé :) A nemezszappant még nem próbáltam, nincs más hátra, nyerni kell egyet. Üdv: Anita

merc írta...

szívesen elcsábulok egy-egy kézműves szappanra, most csak kétféle van itthon:))) a nemezszappan gondolata is megfogott, de még nem szántam rá magam a vásárlásra.

Nagymamis írta...

Nia itt vagyok .......kecsketejes szappant készítek már én is.........körömvirág és csalánkrém készítésével már kísérleteztem.....de nemezelt szappanom még nem volt.

inga írta...

Szuper ajándékok!
Gyorsan kiteszem az oldalsávba, hátha kedvet kap még valaki.
Én kézműves szappanokat használok többnyire, most pl fekete szappant, ami nem az :)
Nemezszappant még nem próbáltam, de szeretném :D